PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,045 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dengeli14

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,632
59,861
113
Ya şimdi bu kadar zaman geçmiş ve ben hergün burada olduğum halde bu kadar güzel bir konuya neden yorum yazmadım.Ellerine sağlık.Biz iyice tembelliğe vurmuşuz işi gerçekten güzel anlatım olmuş hazır arşivi pkgye çekvirmişken denemekte çok fayda var
😅

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
423
225
43
Cevap verir bize inşallah 😂 Birçok kişi saçma şeyler yazıyor çünkü 😅
ShadowMountPlus'a güncelleme geldi 1.7Beta 3 açıklamalarda Backportla ilgili birşeyler yazıyordu.Açıklamayı bırakıyorum aşağıya

• Fixed an issue with mounting backports from /data/homebrew/backports when using a custom scan_path list.
  • Mount parameters from version 1.6 are now used for mounting ffpfsc.
  • The ShadowMountPlus icon is no longer automatically created if the API is disabled in the configuration.
  • Other minor fixes.

aleso

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 7, 2014
109
57
28
ppxxx klasörünü backports'a bağışta oyun çöküyor, çıkardığımda çalışıyor, çıkarmadan çalıştırabilmek için yardım bekliyorum.

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
311
100
43
ShadowMountPlus'a güncelleme geldi 1.7Beta 3 açıklamalarda Backportla ilgili birşeyler yazıyordu.Açıklamayı bırakıyorum aşağıya

• Fixed an issue with mounting backports from /data/homebrew/backports when using a custom scan_path list.
  • The ShadowMountPlus icon is no longer automatically created if the API is disabled in the configuration.
  • Other minor fixes.
Linki var mı acaba?

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
174
116
43
Paylasiminiz icin teşekkürler.Harika olmus yamalar icin pkg update dosyasi hazirlamaktanda kurtarmis olur yamayla ugrasan arkadaslar icin.
Bizler icinde iyi olucak ustelik farkli bolgeye ait oyunlarda klasor yollari ayni ise oyuna ait fpkg dosyasinin bolge kodunu degistirip yine yamayi kullanabiliriz.

portagas

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
999
3,980
93

• Other minor fixes.
Güncellemeyi gördüm ama bügünlerde işlerim var biraz, eve pek gidemiyorum. Ondan dolayı güncelleme yapamadım konuda. Müsait bir zaman video ekleyeceğim konuya.

Son düzenleme:

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
311
100
43
Mortal kombat 11 ultra da çalıştıramadım. Diğer denediğim oyunlarda bir sorun yok. Mk11 için fakelib yöntemini de denedim o da işe yaramadı. Yamayı klasörü oyuna atıp fpkg çevirip deneyince oldu. Bilgi amaçlı yazayım dedim.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
474
188
43
Çözdüm meseleyi sayende, fakelib kasöründeki libSceAmpr.sprx son sürüme güncelledim çalıştı :D
Muhtemelen senin oyundaki libSceAmpr.sprx güncel ondan dolayı çalıştı.
ampr_emu.index dosyalarına falan gerek yok, güncel fakelib/libSceAmpr.sprx apr oyunları çalıştırıyor.

İlk mesaja ekliyorum güncel dosyayı apr oyunlar için :)

Normal oyunlardan farkı, apr oyunlarda bu fakelib/libSceAmpr.sprx klasörünü de ekliyoruz ve yama çalışıyor :)

Edit: Apr oyunlar nasıl türkçe yapılır ilk mesaja eklendi.
Bir oyunun apr olup olmadığını nasıl anlaşılıyor?