yakında ps6 duyurulacak..ne zaman üst sınıf makinenin satısına 1 -1,5 sene kalınca birden kırılma işlemleri hızlanıyor...bu konu dikkatimi cekiyor..sony mi el altı yayımlıyor cihaz satmak için onuda anlayamadım
ama asıl soylemek istedigim oyun fiyatlarının aşırı pahalı olması...realistik oyun kasacam diye hem oyunların içi boşalıyor hemde oynama süreleri ciddi azalıyor...mesela R.E2 ps1 de oynamıstım haliba ..en az 15 saate yakın oynamıstı bitirene kadar...remake yapıldı 4 saatte bitti...orjinal oyundakı cogu sey atılmısdı..grafik tamam güzel ama bir ton para ver 4 saatte oyun bitsin...acıyorum paraya ...oyle tekrar tekrar oynanabilecek oyunlarda degil.... youtube daki oyun videoları yapan popüler adamlarda sırf ekmegının pesşinde ,firmalardan beleş hediye kapacam diye adam gibi yorum bile yapmıyor..sırf firmaların kıç...rını yalama derdinde...firmalarla bir şekilde irtibata geciyorlar cıkıpta sokacam realistliğinize ,grafikleri ps3 deki gibi gözüksede olur ama içi dolu dolu uzun zaman oynayacagımız , verdigimiz paranın hakkını veren oyun yapın da demiyorlar..oyle olsa kim ugrasacak kırmak vs ile