ÇÖP KUTUSU Ps5 kalıcı jailbreak yada modchip geliyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Jailbreak tarafından oluşturulan Ps5 kalıcı jailbreak yada modchip geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,065 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Ps5 kalıcı jailbreak yada modchip geliyor
Konbuyu başlatan Jailbreak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
463
198
43
ne zamana kadar kesinleşir bu iş acaba.
ben ps5 pro aldım. 11.00 çıktı. geri iade etmeyi düşünüyorum.
eğer yakın zamanda bu iş gerçekleşecekse iade etmeyeyim....
Bilinmez süre olarak. 1 aya da çıkabilir 1 yıla da, belki daha uzun sürer. İade hakkında varsa sana kalmış

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Ben sana eseri ps5 pro aldım 9.60 çıktı oda baya ugras sonucu 160km yol gittim konsol için model numarasına Göre gittim hiç acilmamisti gidip aldım geldim iyiydi

Furicorn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2015
69
39
18
. Burda 12.00 için güzel haber verilmiş. Ama oyunun fizikseli lazım. Blu-ray sürücüsu lazim. Digitallerde olmuyor demiş. Ama yine beklemedeyiz. Göreceğiz bakalım.

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
yakında ps6 duyurulacak..ne zaman üst sınıf makinenin satısına 1 -1,5 sene kalınca birden kırılma işlemleri hızlanıyor...bu konu dikkatimi cekiyor..sony mi el altı yayımlıyor cihaz satmak için onuda anlayamadım

ama asıl soylemek istedigim oyun fiyatlarının aşırı pahalı olması...realistik oyun kasacam diye hem oyunların içi boşalıyor hemde oynama süreleri ciddi azalıyor...mesela R.E2 ps1 de oynamıstım haliba ..en az 15 saate yakın oynamıstı bitirene kadar...remake yapıldı 4 saatte bitti...orjinal oyundakı cogu sey atılmısdı..grafik tamam güzel ama bir ton para ver 4 saatte oyun bitsin...acıyorum paraya ...oyle tekrar tekrar oynanabilecek oyunlarda degil.... youtube daki oyun videoları yapan popüler adamlarda sırf ekmegının pesşinde ,firmalardan beleş hediye kapacam diye adam gibi yorum bile yapmıyor..sırf firmaların kıç...rını yalama derdinde...firmalarla bir şekilde irtibata geciyorlar cıkıpta sokacam realistliğinize ,grafikleri ps3 deki gibi gözüksede olur ama içi dolu dolu uzun zaman oynayacagımız , verdigimiz paranın hakkını veren oyun yapın da demiyorlar..oyle olsa kim ugrasacak kırmak vs ile

Son düzenleme:

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
166
28
28
yakında ps6 duyurulacak..ne zaman üst sınıf makinenin satısına 1 -1,5 sene kalınca birden kırılma işlemleri hızlanıyor...bu konu dikkatimi cekiyor..sony mi el altı yayımlıyor cihaz satmak için onuda anlayamadım

ama asıl soylemek istedigim oyun fiyatlarının aşırı pahalı olması...realistik oyun kasacam diye hem oyunların içi boşalıyor hemde oynama süreleri ciddi azalıyor...mesela R.E2 ps1 de oynamıstım haliba ..en az 15 saate yakın oynamıstı bitirene kadar...remake yapıldı 4 saatte bitti...orjinal oyundakı cogu sey atılmısdı..grafik tamam güzel ama bir ton para ver 4 saatte oyun bitsin...acıyorum paraya ...oyle tekrar tekrar oynanabilecek oyunlarda degil.... youtube daki oyun videoları yapan popüler adamlarda sırf ekmegının pesşinde ,firmalardan beleş hediye kapacam diye adam gibi yorum bile yapmıyor..sırf firmaların kıç...rını yalama derdinde...firmalarla bir şekilde irtibata geciyorlar cıkıpta sokacam realistliğinize ,grafikleri ps3 deki gibi gözüksede olur ama içi dolu dolu uzun zaman oynayacagımız , verdigimiz paranın hakkını veren oyun yapın da demiyorlar..oyle olsa kim ugrasacak kırmak vs ile
Bendede PS5 Pro var 9.60 versiyon.Geçen bir kaç oyuna baktım aradan 2-3 yıl geçmiş oyunların pc versiyonları kırılmamış.Kırık PS5 de oynayabiliyorsun.Bende Gaming Laptop da var Gaming Masaüstü PC de.Daha önce Ps4 Pro kullanıyordum.
PS5 Prodan memnunum bende 4 TB harici disk var PS4 Proda harici diskede oyun doldurmuştum.PS5 Pro ya taktım ilk önce görmedi sonra o diskteki bütün oyunları gördü.PS5 sahibi herkes PS4 oyunları hariciden oynasın.Benim Ps5 Pro nun ssd si bile hemen doldu.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Bendede PS5 Pro var 9.60 versiyon.Geçen bir kaç oyuna baktım aradan 2-3 yıl geçmiş oyunların pc versiyonları kırılmamış.Kırık PS5 de oynayabiliyorsun.Bende Gaming Laptop da var Gaming Masaüstü PC de.Daha önce Ps4 Pro kullanıyordum.
PS5 Prodan memnunum bende 4 TB harici disk var PS4 Proda harici diskede oyun doldurmuştum.PS5 Pro ya taktım ilk önce görmedi sonra o diskteki bütün oyunları gördü.PS5 sahibi herkes PS4 oyunları hariciden oynasın.Benim Ps5 Pro nun ssd si bile hemen doldu.

Bende de ps5 pro var bende çok memnunum 9.60 sürümü var. PS4 oyunları yerine ps5 oyunları çok daha güzel ve kaliteli göründüğü için sadece ps5 oyunlarını oynuyorum ayrıca sende harici 4 TB harddisk hangisi okuma yazması nedir

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
166
28
28
Bendeki disk bu : Western Digital My Passport WDBPKJ0040BBK USB 3.2 2.5" 4 TB Harici Harddisk
Okuma yazma 100 mb saniyede genelde.