ÇÖP KUTUSU Ps5 kalıcı jailbreak yada modchip geliyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Jailbreak tarafından oluşturulan Ps5 kalıcı jailbreak yada modchip geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,051 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Ps5 kalıcı jailbreak yada modchip geliyor
Konbuyu başlatan Jailbreak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
222
43
PS4 oyunlarda sorun olmuyor. Ps5 ufak boyutlu oyunda anca sorunsuz oynanır.Ps5 büyük boyutlu oyunda okuma hızından dolayı oyun donuyor.

Slm kardeşim yanlissin şuan SSD ve ps5 hafıza sında 20 den fazla büyük oyun var hepsi sorunsuz ve hızda sorun yok tabi yüksek hızlı okuma yazma SSD alırsan sorun yok ben 1tb aldım 2gb saniye okuma yazma destekliyor sorun yaşamadım

O dediğin HDD okuma yazması dusuk onu ancak oyunları indirmek için kullanırsın

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
166
28
28
Ps4 oyunlarında sorun olmuyor. Daha önce o diski Ps4 Proda kullanıyordum.Ps4 oyunları Orjinalindede harici mekanik diskle çalışıyor.

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
166
28
28
Evet ama PS4 oyunuda ssd ye yüklemek mantıksız.Ps5 Prodaki 2 tb diski full doldurdum.Ps5 oyunların boyutu çok büyük.Ram ve ssd krizi saçmalığı olduğu için ekstra ssd almıyorum. 512 gb hiksem usb ssd var dı arızalandı yeni servise yolladım bakalım onda deneyeceğim sadece hariciden çalışan oyunları ona atacağım.Ayrıca usb ssd de PS5 maksimum 1000 mb civarı destekliyor.

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
421
98
28
kalıcı jailbreak ne durumda? olacak mı, yoksa hayal mi?