PS5 HACK Ps5 web file manager çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Jailbreak tarafından oluşturulan Ps5 web file manager çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,556 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Ps5 web file manager çıktı
Konbuyu başlatan Jailbreak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan galata0185

ardabul

Xbox 360 Gamer
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
138
18
18
40
Zaden nakina çöküyor recovery moda giriyor sistemi enbaştan farika ayarlarına yüklemeniz istyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Format attınız mı yoksa yeniden başlatınca düzeldi mi? Birde itemsflow yüklü müydü cihazda? Bende benzer sorunu yaşadım 2 3 gün önce.
Direk sistemi enbaştan yüklemeniz istiyor makina açılmyor sistem dosyaları bozluyor

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Zaden nakina çöküyor recovery moda giriyor sistemi enbaştan farika ayarlarına yüklemeniz istyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Direk sistemi enbaştan yüklemeniz istiyor makina açılmyor sistem dosyaları bozluyor
Aynen benimde böyle oldu.

Ali 44 02

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2019
259
135
43
Sıkıştırma ps5 üzerinde yapılıyor. Demi. Nasıl yapicam.?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,112
594
113
@ardabul Portal3 @Portal3 benim ps5 kendi sistem dosyalarında sıkıntı yok web tabanlı browser ya da payload manager hangisi bilmiyorum harici ssd her şeyi siliyor pcye geri takınca diski biçimlendir uyarısı alıyorum açıkçası benim sürüm 6.02 olduğu için ben eski sistem devam ediyorum itemzflow sorun olmuyor.

Asıl sorun size hatta genel olarak hangi sürümde hangi y2jb ve p2jb sürümleriyle kırıyorsunuz y2jb 1.6 p2jb 2.6 son sürümlerinde stabil olarak nasıl kernel panic çok karşılıyor musunuz 50 dakika uzun süre mesela hata verince başında mı veriyor yoksa ortalarında veya sonlarında mı uyku moduna alınca ps5i uyandırınca kitlenme donma filan oluyor mu hangi kstuff sürümü ve shadowmountplus sürümünü kullanıyorsunuz konuda daha çok sorunlar dile getirilmiş 12.40 slim bir cihaz var kırma işlemi yapıcam da hem ps4 hem ps5 oyunlarında donma kasma kitlenme sorunları yaşıyor musunuz başka alternatif yok ama kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum bu sürümlerde kırma işlemi stabiliyeti nasıl diye.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
@ardabul Portal3 @Portal3 benim ps5 kendi sistem dosyalarında sıkıntı yok web tabanlı browser ya da payload manager hangisi bilmiyorum harici ssd her şeyi siliyor pcye geri takınca diski biçimlendir uyarısı alıyorum açıkçası benim sürüm 6.02 olduğu için ben eski sistem devam ediyorum itemzflow sorun olmuyor.

Asıl sorun size hatta genel olarak hangi sürümde hangi y2jb ve p2jb sürümleriyle kırıyorsunuz y2jb 1.6 p2jb 2.6 son sürümlerinde stabil olarak nasıl kernel panic çok karşılıyor musunuz 50 dakika uzun süre mesela hata verince başında mı veriyor yoksa ortalarında veya sonlarında mı uyku moduna alınca ps5i uyandırınca kitlenme donma filan oluyor mu hangi kstuff sürümü ve shadowmountplus sürümünü kullanıyorsunuz konuda daha çok sorunlar dile getirilmiş 12.40 slim bir cihaz var kırma işlemi yapıcam da hem ps4 hem ps5 oyunlarında donma kasma kitlenme sorunları yaşıyor musunuz başka alternatif yok ama kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum bu sürümlerde kırma işlemi stabiliyeti nasıl diye.
Y2jb 1.2
Kırmayı autoloader şeklinde yapıyorum.
Sorun yaşadığımda
Kstuff lite 1.2-dr-test2
Shadowmount 1.6 test 15 fix2-1
İtemsflow
sıkıştırma programı yüklüydü
Uykuya almıyorum.
6 7 aydır ilk defa oldu bu format gerektirme işi. Neyden dolayı oldu bilmiyorum. O gün sıkıştırma ve itemsflowla hariciden dahiliye oyun atmıştım. Belki depolama alanı az kaldığı için olmuş olabilir.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,112
594
113
Y2jb 1.2
Kırmayı autoloader şeklinde yapıyorum.
Sorun yaşadığımda
Kstuff lite 1.2-dr-test2
Shadowmount 1.6 test 15 fix2-1
İtemsflow
sıkıştırma programı yüklüydü
Uykuya almıyorum.
6 7 aydır ilk defa oldu bu format gerektirme işi. Neyden dolayı oldu bilmiyorum. O gün sıkıştırma ve itemsflowla hariciden dahiliye oyun atmıştım. Belki depolama alanı az kaldığı için olmuş olabilir.
Cevabınız için teşekkürler ps5 sürümünüz düşük sanırsam 50 dakikalık kırılma işlemini yapmadan kırıyorsunuz

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
913
3,652
93
Ona dikkat etmedim.Yarın bir bakarım ona. Acaba sıkıştırma işlemine başlamadan evvel bir ayarmı istiyor. Siz bir foto ekleyebilir misiniz. Programın ne secili yada değil diye bakayım.tabii müsait oiseniz
Buyrun hocam usbden dahiliye ffpfs olarak çeviyorum.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.