bende beceremedim bu oyunu yama ile çalıştırmayı. Acaba yama dosyası açıklamasında olduğu dizine açın bilgisinden olmuyor olabilir mi ? exfat indirip bir karşılaştıracağım. Belki backports\PPSA02015\XxxDosya\YAMA Dosyası şeklinde ilerlemek gerekiyor olabilir..
Yanlış olmuş. Oyunun PPSAXXXXX kodunun olduğu klasöre ekleyeceksin pak dosyasını. Şöyle olacak; /data/homebrew/backports/PPSAXXXXX/re_chunk_000.pak.patch_004.pak
Üstad bende söylediğin gibi yaptım olmadı malesef ama Bn galiba backport yazdım il dışındayım eve geçince bakayım backports yazmak gerekiyor muş inşallah olur
bende beceremedim bu oyunu yama ile çalıştırmayı. Acaba yama dosyası açıklamasında olduğu dizine açın bilgisinden olmuyor olabilir mi ? exfat indirip bir karşılaştıracağım. Belki backports\PPSA02015\XxxDosya\YAMA Dosyası şeklinde ilerlemek gerekiyor olabilir..
Üstad bende söylediğin gibi yaptım olmadı malesef ama Bn galiba backport yazdım il dışındayım eve geçince bakayım backports yazmak gerekiyor muş inşallah olur
Arkadaşlar ilk mesajda en ayrıntılı şekilde anlattım. Oluşturacağınız klasörler birebir ilk mesajdaki gibi olmalı yoksa çalışmaz yamalar. Benim şuana kadar çalıştıramadığım yama olmadı. Eğer çalışmıyorsa bir yerlerde hata yapıyorsunuzdur. Dikkatli şekilde kontrol edin
Ya şimdi bu kadar zaman geçmiş ve ben hergün burada olduğum halde bu kadar güzel bir konuya neden yorum yazmadım.Ellerine sağlık.Biz iyice tembelliğe vurmuşuz işi gerçekten güzel anlatım olmuş hazır arşivi pkgye çekvirmişken denemekte çok fayda var