PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,045 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dengeli14

Mete80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2021
176
64
28
İndiana Jones ps5 pkg oyununa Türkçe yama yaptım oldu Teşekkürler @portagas

Marty01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 16, 2014
56
28
18
Hocam, rica etsem Deadt stranding 2 oyunun backports dosyasını (tr yama hariç) paylaşabilir misiniz? Ben Türkçe yamayı deniyorum siyah ekran hatası veriyor.
bende beceremedim bu oyunu yama ile çalıştırmayı. Acaba yama dosyası açıklamasında olduğu dizine açın bilgisinden olmuyor olabilir mi ? exfat indirip bir karşılaştıracağım. Belki backports\PPSA02015\XxxDosya\YAMA Dosyası şeklinde ilerlemek gerekiyor olabilir..

fatrix-88

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 12, 2023
38
13
8
İfadelere o kadar yabancıyım ki :D Bir şekilde çözeceğiz artık. Elinize sağlık.

hayaletyasin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2010
159
19
18
36
Yanlış olmuş. Oyunun PPSAXXXXX kodunun olduğu klasöre ekleyeceksin pak dosyasını. Şöyle olacak;
/data/homebrew/backports/PPSAXXXXX/re_chunk_000.pak.patch_004.pak
Üstad bende söylediğin gibi yaptım olmadı malesef ama Bn galiba backport yazdım il dışındayım eve geçince bakayım backports yazmak gerekiyor muş inşallah olur

portagas

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
999
3,980
93
Hocam, rica etsem Deadt stranding 2 oyunun backports dosyasını (tr yama hariç) paylaşabilir misiniz? Ben Türkçe yamayı deniyorum siyah ekran hatası veriyor.
Deadt stranding 2 oyunu bende yok malesef.

bende beceremedim bu oyunu yama ile çalıştırmayı. Acaba yama dosyası açıklamasında olduğu dizine açın bilgisinden olmuyor olabilir mi ? exfat indirip bir karşılaştıracağım. Belki backports\PPSA02015\XxxDosya\YAMA Dosyası şeklinde ilerlemek gerekiyor olabilir..
Üstad bende söylediğin gibi yaptım olmadı malesef ama Bn galiba backport yazdım il dışındayım eve geçince bakayım backports yazmak gerekiyor muş inşallah olur
Arkadaşlar ilk mesajda en ayrıntılı şekilde anlattım. Oluşturacağınız klasörler birebir ilk mesajdaki gibi olmalı yoksa çalışmaz yamalar. Benim şuana kadar çalıştıramadığım yama olmadı. Eğer çalışmıyorsa bir yerlerde hata yapıyorsunuzdur. Dikkatli şekilde kontrol edin:)

terekemebalası

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2018
96
17
8
Reanimal için denedim ama olmadı. Klasör isimleri vs yaptım... Bu oyun için yapan var mı acaba?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,475
3,171
113
Ya şimdi bu kadar zaman geçmiş ve ben hergün burada olduğum halde bu kadar güzel bir konuya neden yorum yazmadım.Ellerine sağlık.Biz iyice tembelliğe vurmuşuz işi gerçekten güzel anlatım olmuş hazır arşivi pkgye çekvirmişken denemekte çok fayda var